PNM teettää ylimääräiset salmonellatestit varastossa oleville brasilialaistuotteilleen

Julkaistu: 21.03.2017

PNM - Pan Nordic Meat Oy teettää ylimääräiset salmonellatestit koko varastossa olevalle brasilialaiselle lihaerälleen. Ylimääräinen testaus on varotoimenpide, jolla varmistutaan vielä kertaalleen, että liha on täysin kunnossa.

- Otamme viikonloppuna käynnistyneen brasilialaislihakohun vakavasti. Meillä on omat laadunvarmistusprosessimme emmekä ole kärsineet laatuongelmista, mutta haluamme vakuuttaa asiakkaamme sekä kuluttajat, että tuotteet sekä prosessit ovat meillä kunnossa, PNM:n toimitusjohtaja Gustaf Salmelin sanoo.

Salmonellatestien lisäksi PNM selvittää edelleen, onko sen valikoimissa tuotteita, joiden valmistajat ovat brasilialaisviranomaisten kieletyillä listoilla. Tarvittaessa ryhdytään toimenpiteisiin tuotteiden poisvetämiseksi markkinoilta.

- Seuraamme tilannetta edelleen tiiviisti ja olemme valmiita tekemään nopeitakin toimenpiteitä, jos paljastuu väärinkäytöksiä yhteistyökumppaneidemme osalta.

- Meidän missiomme on tuoda Suomeen maailman parasta lihaa, jonka tuotanto-olosuhteet kestävät päivänvaloa. Brasilialle löytyy myös vaihtoehtoja, Salmelin toteaa.

Lisätiedot
toimitusjohtaja Gustaf Salmelin
puh. 041 505 0000
gustaf.salmelin@pnm.eu

Markkinointi PNM Holding