PNM – Pan Nordic Meat laajentaa toimintaansa ja avaa toimiston Ruotsiin

Julkaistu: 01.08.2017

PNM - Pan Nordic Meat Oy:n liiketoiminnan kasvaessa haemme kasvua Suomen ulkopuolella. Olemme iloisia kertoessamme, että Pan Nordic Meat - Foodbrands Nordic AB aloittaa toiminnan Ruotsissa 1.8.2017.


PNM:n toiminnasta ja kehittämisestä Ruotsissa vastaa maajohtaja Magnus Törnqvist. ”Magnuksella on laaja kokemus liha- ja elintarvikesektorilta. Osana kasvustrategiaamme on palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, joten siirtyminen lähelle asiakkaita ja jälleenmyyjiämme Ruotsissa on luonnollinen kasvuaskel meille.”, kertoo Pan Nordic Meat Oy:n toimitusjohtaja Gustaf Salmelin.

 

Lisätiedot:

Gustaf Salmelin
Toimitusjohtaja
PNM – Pan Nordic Meat Oy
gustaf.salmelin@pnm.eu
+358 (0)41 505 0000


PNM - Pan Nordic Meat tuo maahan korkealaatuista lihaa sekä muita elintarvikkeita lähes 30 vuoden kokemuksella. PNM:n vahvuuksia ovat kattavat tuotevalikoimat, tehokkaat logistiset ratkaisut sekä laajat toimittaja- ja jakelijaverkostot.

Foodbrands Nordic on palveluyritys joka on erikoistunut elintarvikebrandien myyntiin ja markkinointiin vähittäiskaupassa.

Markkinointi PNM Holding